Kul fakta om ~ Fleka och Tjuvais

Hej! Nu ska jag berätta om några från Mega klanen.. Fleka och Tjuvais. Vilka är dem? Det är inte så många som vet var dem kommer ifrån. Skurkarna heter Lina och Jocke.. Men förut hette dem Frida och Teodor.. Men bytte om deras namn,
Men redan från första numret så kom Mega klanen till.. Men då hette dem Lol-ligan.. Eftersom de gillar att skratta åt folk, och stjäla saker. Redan då märkte dem att Bibelgänget var något extra..

det kan ni läsa här
Mega klanen gav inte upp.. De försökte alltid hitta på något.. för att förstöra Bibelgänget. Även små saker som Bibelgänget får uppleva, vill de förstöra


Mega klanen lyckades att kidnappa Anna i skogen.. För de ville ha både henne och pengarna.. Anna var försvunnen.. Men de lyckades inte så långt, tills Bibelgänget kom och rädda henne. 

Deras största kupp var att förgifta alla från Tember.. De ville behålla pengarna.. Väldigt smart.. Men sen blev de tagna från Polisen. Bibelgänget hann inte stoppa dem, även de ville. 


Mega klanen fixade förstärkning.. Isie Isbjörn. dem är ett stort fan av honom. De ville att han skulle lära allt han kan till skurkarna.. Visst de började bra.. 
Tills Isie lurade dem till finkan.. Mega klanen trodde att han var deras vän.. Men de behövde inte oroa sig så länge. Polisen var mera ute efter Isie än Mega klanen. 

De små från mega klanen hade ingen att tog hand om dem.. Isie kom på besök då. De små från Mega klanen hette Blando, Memo, Honyng och Teckno.. De var med i tidningen från 2010-2014. 

Fleka, Tjuvais och Isie tog alla Tembers äpplen till en jubileum.. Här var de tvungna att erkänna att det gjorde fel.. Det brukar de aldrig att göra. 😔
Men det slutade alle fall bra för dem.. För denna gång. En puss fick de ge Isie då. 😘

Att vara skurk är inte helt lätt.. Mega klanen är de fattigaste i hela Tember. För en gång skull ville de göra något gott, för att få pengar.. Sen december 2014, har man inte hör något från dem.. Var hände? 
Ett tag hade dem bestämt sig att flytta till Spanien.. Men.. det blev inte så mycket med det.. De fick nog återfall av skurk-heter.. Läs här


Ni kanske undrar hur dem ser ut nu? Jo nu har jag ändrat på deras stil.. Till något bättre. 
Lina och Jocke, Isie och piraterna. 
Har också bestämt att göra om Memo och Honyng till människobarn. Tänkte att de är adopterade av Lina och Jocke (Fleka och Tjuvais) Dem ska gå i samma klass som Bibelgänget och ställa till trassel..
Sen ställer dem andra till trassel i byn.. Även för Isie och hans kärlek Bibbi.. Men på något konstigt sätt är Fleka och Tjuvais kompisar med Isie.. Ibland inte.. 😲 Kanske de känner varandra nu? Att de förstår varandra.. De inte Isie kan,, kan dem här vuxna det.. Dom kanske är släkt med 
Kanske Fleka är släkt med dem här gamlingarna.. Ska inte avslöja för mycket.. Men ni får läsa i barnboken om de här.. 


Vill ni se mera av mega klanen? Så skriv gärna något spännande äventyr om dem.. Så de kan vara med i nån serie tillsammans med tidningen Bibelgänget. Och kanske med Isie då? 

Ha de så fint! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg