Välkommen till Bibelgänget

Hejsan! Vi heter Bibelgänget. Vi älskar att ta reda mycket på om Jesus,Bibeln, vänskap och annat skoj. Vi tror på Jesus och vi försöker hjälpa andra i vår by, på något sätt. :) Vi är 5 kasperdockor som är mellan 8-10 år gamla.Vi har en varsin förälder som har hand om oss. Låt oss presenterar oss till er. 
Nathanael är en glad och lite blyg kille. Nathanael är ganska kort för sin ålder. Han ger sina nära och kära glädje. han älskar vara med dem som bryr sig. Han kan vara ibland lite busig. Nathanael är ledaren i Bibelgänget, men ibland ser han att Jeremia är som en ledare. 

Isak är en djurvän, han tycker så mycket om alla sorters djur. Han är en glad, rolig, bra kompis. Isak gillar även natur. Han får lätt folk och skratta med sina skämt. Dum är lite kär i en tjej i sin klass. Han är en känslig kille, med stora känslor. Isak kan ta rollen som en bror, för dem yngsta. Han kan ta hand om de små.

Jeremia är som en ledare i gruppen, fast han ser att Nathanael är det. Han är en glad och mycket busig kille. Jeremia har ett gott hjärta även han kan bli lite vild ibland. Han har en härlig humor, som hans bästa vän Isak skrattar med ibland.han  är en sportig kille. Han är alltid på gång med nya saker.

Levi är en klok, glad kille som älskar att utforska, Han gillar att ha ordning och reda på saker. Han är en självsäker kille, som vet vad han vill. han är duktig när det gäller kartor och sånt. Han är som en facit. Levi är släkt med Mirjam. 

Mirjam är en sprallig, glad tjej som många gillar. Hon är ödmjuk, hon bryr sig om sina nära och kära. Hon har en livlig fantasi, som gör så att hon tror att kottar rör sig, ;) Hon kan vara lite romantiskt. Mirjam har ett varmt hjärta, så hon bryr om sig jätte mycket om sina när och kära. Mirjam är släkt med Levi. 

Nu vet ni lite mera om oss. Hoppas att ni vill läsa våran blogg. :)  Ha en toppen dag alla! 
Kram Bibelgänget 

Kommentarer

Populära inlägg